Retourbeleid

Retour beleid

-----

Retour
Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen verstreken zijn sinds je aankoop, kun helaas uw aankoop niet meer omruilen of geld terug krijgen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om uw retour te voltooien, hebben we een kwitantie of een aankoopbewijs nodig.

Indien van toepassing op: Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Restituties (indien van toepassing) 

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw retour is goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen 7 dagen automatisch het aankoopbedrag geretourneerd via de oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw bank of creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt overgeboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via gittypregers@icloud.com of gitty@headwrapfashion.nl

Uitverkoop (indien van toepassing)Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen uitverkoopartikelen niet worden terugbetaald.

Retour(en) (indien van toepassing)

We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde artikel wilt ruilen, stuur ons dan een e-mail op info@headwrapfashion.nl en stuur uw artikel naar: Headwrap Fashion, Van Leeuwenstraat 104, 2273 VR Voorburg, Nederland.

Geschenken

Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een geschenk voor de waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Als het artikel bij aanschaf niet als cadeau was gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft verzonden om u later te geven, sturen we een teruggave naar de schenker en krijgt hij of zij meer informatie over uw terugkeer.

Verzenden

Om uw product te retourneren, dient u uw product te versturen naar: Headwrap Fashion, Van Leeuwenstraat 104, 2273 VR Voorburg, Nederland

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het retourneren van uw teruggave in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat de uitgewisselde product je bereiken, variëren.

Als u een artikel verzendt van meer dan €75, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.